Wat wij doen

  • Schoenendoosactie
  • Schoolmeubilair
  • Kleding

Schoenendoosactie: 

In december brengen wij elk jaar rond de 1000 schoenendoosjes gevuld met leuke, nuttige en lekkere dingen naar de kinderen in het gebied waar wij actief zijn. Onze actie wordt elk jaar zeer gewaardeerd.Om de doosjes gevuld te krijgen vragen wij of u zou  willen meewerken aan deze decemberactie.

[Klik hier]

Wat is de bedoeling van deze actie?

Wij leveren dozen bij u af. Het is de bedoeling dat deze dozen gevuld gaan worden met spullen.[Klik hier]

Wie kan er meedoen?

Iedereen kan meedoen, u, uw buurt, vrienden, bekenden, familie maar ook scholen, bedrijven, verenigingen. Of u nu één doos maakt of 50, elke doos is welkom.

Hoe kunt u meedoen?

Wanneer u meedoet aan deze actie, dan vragen wij u om dit uiterlijk begin november aan ons door te geven. U kunt dit eenvoudig doen door ons een bericht te sturen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om af te spreken hoeveel dozen wij bij u moeten afleveren en wanneer wij de gevulde dozen weer komen ophalen. Wanneer er vragen zijn, kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen.

 

Schoolmeubilair / schoolspullen:

De afgelopen jaren hebben wij regelmatig van schoolmeubilair ontvangen die wij in Roemenië
brachten naar in de regio Arad, in west Roemenië.
Aangezien veel scholen tegenwoordig met steun van de Europese Unie worden gerenoveerd en het
interieur vernieuwd, is er geen noodzaak meer om schoolmeubilair in te zamelen.

Kleding:

Van de Stichting Kledingbank Nijmegen eo ontvangen wij jaarlijks een aanzienlijke hoeveelheid goede kleding die momenteel via ‘Asociatia Pentru Mai Multa Umanitate’ in Şimand onder de allerarmsten en hulpbehoevenden verdeeld wordt.

Asociatia Pentru Mai Multa Umanitate is een organisatie bestaande uit ongeveer 50 vrijwilligers (meest jongeren) die onder leiding van mevrouw Laura Bejan arme, hulpbehoevende en oudere mensen bezoekt en helpt.

Voor meer informatie over deze organisatie klik hier